Triathlon med hund 2020-09-05

Vi har beslutat att genomföra triathlon med hund även i år med förändringar mot föregående år för att kunna hålla avstånd och inte ha stora folksamlingar. Vi begränsar deltagandet till max 5 lag och 20 individuella. Minimiantal för att genomföra tävlingen är 3 lag och 10 individuella. Vi har endast lag motionär och individuella motionär i år. Eventet genomförs den 5 september vid Rosersbergsslott.

Först till kvarn gäller för anmälan. Sista anmälningsdatum är 14 augusti. Inbetalning av deltagaravgift görs mellan 21 och 26 augusti till BG 542-6077, märk betalningen med lagets namn alt ditt namn för individuellt deltagande. Vänligen gör EJ betalning tidigare eftersom vi kommer att behöva ta hänsyn till rådande omständigheter och ev ställa in tävlingen med kort varsel. https://www.agardhshundsport.se/anmalan-och-anmalningsavgift/

Vi har ingen prisutdelning utan medalj kommer att skickas till första, andra och tredje placering i resp grupp (för lag skickas medaljerna till en av lagdeltagarna).

Som alla förstår så är det extremt viktigt att vi detta år håller avstånd. Utöver våra regler får ni läsa vad som gäller på Fokhälsomyndighetens hemsida  – https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Det kommer det att vara betydligt färre funktionärer runt banan. Växlingsområdet kommer utformas så ingen trängsel uppstår. Vid simstart kommer endast deltagaren och dennes hund att tillåtas upp på bryggan.

Om någon ska passera ekipaget framför får denna ropa ”ur spår” och den omsprungna går då åt sidan för att låta ekipaget passera på säkert avstånd.

Parkering finns framför slottet, INGEN får parkera inom slottsområdet. Toaletter finns vid parkeringen. Dusch finns inte inom området.

Läs mer om Triathlon med hund innan du anmäler dig https://www.agardhshundsport.se/viktig-information-till-alla-deltagare/

Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar// Britta Agardh och Susanne Öhqvist