Cert. PT för hund- i din egen takt

Certifierad Personlig Tränare för hund (PT för hund) i din egen takt.

Behovet av att vägleda andra hundägare till att ge sina hundar bättre tränings- och livsstilsvanor är större än någonsin. Därför är personlig tränare för hund ett växande framtidsyrke. Du får bred och gedigen kunskap och konkreta arbetsverktyg för att kunna börja en framgångsrik karriär inom hundbranschen. Du lär dig skapa individuella träningsprogram och vägleda allt från nybörjare till högpresterande hundar inom funktionell träning. Du lär dig anpassa rätt träningsform och träningsredskap till varje hund. Som personlig tränare ska du inte bara instruera, du måste även motivera, inspirera och vägleda klienter och ge en positiv upplevelse som genererar en varaktig förändring.

Utbildningen består av såväl praktik/närstudier som distansstudier.

  • Distansstudierna (block 1-5) omfattar föreläsningar via webinar, casestudier och ett specialarbete eller praktik inom fysträningen och dess effekter. Distansstudierna sker i egen takt och brukar ta cirka tre till sex månader.

  • Praktik/närstudier (block 5) är fysiska träffar och den omfattar två dagar (09:00-17:00).

  • Examinationshelg (block 6) är även den en fysisk träff och den omfattar en dag (09:00-17:00 lördag). Själva examinationen tar ca. 90 minuter.

  • Utbildningen innehåller även två stycken deltentamen som genomförs på distans.

Du kommer att tilldelas en mentor under utbildningen som kommer att kunna hjälpa och stötta dig genom hela utbildningen.

Efter avklarade studier tilldelas du ett certifikat och ett utbildningsintyg med omdöme från kund och kursledare och en ID-bricka. Du kan alltid sitta med som åhörare, kostnadsfritt, på redan avklarade utbildningar för att hålla kunskaperna uppdaterade.

Du startar utbildningen du vill och bokar praktiken och examinationen när du är redo för examination! Examinationen sker i Stockholm.

Förkunskaper

Din ålder ska vara från 18 år och uppåt. Viss datorvana krävs då vissa uppgifter skickas in digitalt till kursledaren. Du behöver ha ett stort intresse för hundar och klara fysik aktivitet tillsammans med hunden. Du ska vara socialt kompetent.

Pris

15.000 kr (kurslitteratur ingår) Du betalar med kort i samband med anmälan och där du har möjlighet att dela upp betalningen. Kvittot du får i samband med anmälan är utställt av Pygmalion AB och om du önskar ett kvitto från Agardhs hundsport för din bokföring är det bara att kontakta mig så löser jag det.

Anmäl dig HÄR

Väljer du att avsluta dina studier under pågående utbildning återbetalas ej beloppet, men du har rätt att slutföra dina studier i ett senare skede utan extra kostnad, dock max 1 år efter påbörjad studie. Du kan alltid ansöka om ett “nytt studieår”. Hör av dig i god tid.

Frågor?

Maila info@agardhshundsport.se eller ring Britta Agardh 070-779 93 23.