Suzanne Gyllenbielke

Vi sponsrar hundföraren Suzanne Gyllenbielke och Gråmanns Ärta.

Det viktigaste i min träning är att hunden är i god kondition även spår kondition jag lägger ner mycket tid på distans och intervall träning även på kosten och att hunden skall vara i ett bra hull. Simmar hunden minst en gång i veckan och löpträning flera gånger i veckan. Lägger även mycket tid på uppvärmning/nedvarvning massage och stretching. Jag tog över denna hund för 1 år sedan och körde upp henne för tjänst efter 2 månader då min andra hund gick bort och jag stod utan tjänstehund. Jag blev även sugen på att tävla igen och gav mig på detta och vart uppflyttad till lägrespår i augusti har för avsikt att tävla henne i svensk skyddet också och eventuellt  i rapport som ligger mig varmt om hjärtat. Hon är aldrig tävlad förut då hon bara gått i tjänst, men det är en alldeles för bra hund för att bara gå i tjänst.

Gyllenbielke