Vildmarksracet 2017

Jaha, då har man blivit en erfarenhet rikare då! Vårt fantastiska sponsringsekipage Björn Zelander hjälper till att anordna ett event/tävling varje år i Nornäs som heter Vildmarksracet. Grundidén är att alla som vill får prova på att köra ett distanslopp efter sina egna förutsättningar och erfarenheter. Det finns givetvis grundregler som måste följas, men det ger hundföraren en möjlighet att prova sig fram utan press och stress.

Jag tog med mig mina ungar (Eric 3 år och Wilia 9 år + schäferhunden Harro på 8 månader) och åkte upp för att se och uppleva det Björn försökt att beskriva. Jag måste säga att jag är otroligt glad för att vi åkte upp och rörd över hur hjärtligt och otroligt välorganiserat det hela eventet var/är.

När jag åker runt med framförallt barn så är åtminstone jag beroende av tre saker: Värme, mat och tålamod. Det fanns inte avsaknad av något av dessa saker. Vilka härliga människor vi fick träffa, alla gjorde sitt yttersta för att ro i land denna helg. Folk lånade ut utrustning till varandra och värmde främmande människors frusna händer.

Jag kommer garanterat att åka upp nästa år igen, och min förhoppning är att Harro och jag ska ta oss runt dessa 12 mil levande.

Återigen ett stort tack för allt och på återseende.

// Britta, Wilia, Eric och Harro