Vi ses helgen den 26-28/4 2013!

Välkommen

till den första träningshelg någonsin som arrangerats för att Bruks-, draghunds-, lydnads- & jaktfolk ska träffas och utbyta erfarenheter.
Vi ses helgen den 26-28/4 2013!

Vi, Maria & Peggy finns på plats redan på fredagen den 26:e april från 14:00 för er som valt att komma till träningshelgen redan dagen innan träningen drar igång.
Upplägget på träningshelgen ligger fast enligt tidigare upplägg som ni kan hitta som pdf-fil i gruppen Träning de Lux på Facebook.
Träningen drar igång klockan 09:00 både på lördag och söndag.
Fredag och Lördag kväll hålls PUBEN i Lötgården öppen. Öl, vin och alkoholfria alternativ finns att köpa till en billig penning.
Kom ihåg att endast frukost och lunch ingår i priset. Vi startar upp grillar på fredag och lördag kväll så att ni kan grilla. Tar ni med er egen mat finns kylskåp och annan förvaring att tillgå. Om du vill att vi ska fixa fram mat att grilla, meddela oss senast en vecka innan träningshelgen så att vi har möjlighet att förbereda inköpen. Betalning för middagsmat (som vi fixar) sker på plats.
Betalning för träningshelgen sker till bankkonto
8305-5,4 459 080-0 Sparbanken Enköping, Peggy Westerlund. Sista betalaningsdag 31:a mars 2013.

Ni som ska köra lydnad för Anette Björkman Bergström

Anette vill att ni mailar lite info om er själva och om er hund, ålder etc och vad ni framför allt vill ha hjälp med i lydnaden. Maila Anette på anettebjorkman@hotmail.com så snart ni kan.