PT-utbildning INTENSIV- NYHET!!

Nu är utbildningen äntligen klar och börjar redan i maj i Finland! Det finns fortfarande två platser kvar.

Första steget är att gå block 1-4 via nätet. Gå in på www.webb-kurser.se och registrera dig. För att gå intensivutbildningen i Finland så MÅSTE du anmäla dig via mail eller på hemsidan! Du betalar kursavgiften på 5000 kr inkl. moms med kort (likvärdigt med anmälningsavgiften på utbildningen). Önskas en faktura eller delbetalning så maila mig så skickar jag faktura till dig. Du får då ett lösenord när första delbetalningen har kommit in på kontot. Lösenordet skriver du in när du ska gå utbildningen. Boken 365 Fysträning för hundar skickas med post.

Den totala summan för Er utbildning PT-intensiv, blir 11 000 kr inkl. moms.

5000 kr betalas innan ni påbörjar er utbildning (eller med delbetalning) och resterande 6000 kr betalas senast 9 april 2017 (faktura skickas separat tillsammans med schema för de fyra dagarna).

Block 4 kommer att laddas upp den 22/3 under kvällen. Det är ”Mental Coachning” med Gunilla Backman. Ni har möjlighet att delta på webinaret som sänds live kl. 19:00. Meddela mig i god tid så skickar jag en länk till er.

Praktik eller specialarbete inom fysträning för hund:

40 h (1 arbetsvecka) praktik på en friskvårdsanläggning. Praktiken får gärna vara sammanhängande, men kan också delas upp så att man hinner pröva på olika typer av arbetsplatser. Glöm inte att be om ett skriftligt omdöme till intyget! Praktikdagbok inlämnas senast två veckor innan examination för kontroll.

Specialarbete inom fysträning för hund. Lämna in ett förslag (hypotes, metod och material) INNAN du börjar med ditt arbete. Arbetet måste vara inlämnat senast två veckor innan examinationen för att kunna godkännas inför certifieringen. Ni kan givetvis lämna in arbetet i efterhand, men då certifieras ni inte på plats sista dagen på utbildningen.

 Casestudier:

Du kommer att ladda ner fyra stycken casestudier under block 1-4, som du kommer att lösa mellan block 1 och examinationen. Dessa måste vara inskickade för granskning och bedömning senast tre veckor innan examinationen, om du avser att bli certifierad på sista dagen.

 Tentamen och examinering:

Den 9/5 kl. 09:00 skriver ni en individuell deltentamen på innehållet i block 1-4. Du måste ha minst 67 % rätt av frågorna för att bli godkänd.

Den 11/5 skrivs ytterligare en tentamen som omfattar det som vi gått igenom 9+10 maj.

Den 12 maj kommer ni att examineras, titta gärna på filmen om examineringen innan.

 Intyg:

Du kommer att tilldelas ett certifikat när du är godkänd och ett intyg som kommer att innehålla:

  • Omdöme från din praktikplats/handledare, om du valt att praktisera.
  • Ditt resultat från tentamen.
  • Betygsättning från dina casestudier.
  • Ett personligt omdöme från kursansvarig

Egna hundar:

Det är inga problem att ta med egna hundar under utbildningen, bara dessa inte stör undervisningen.

Utbildningsansvarig:

Britta Agardh 070-7799323 eller info@agardhshundsport.se

Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar.