Projektledaren för Sund med hund via SBK

Projektet leds av Britta Agardh som har lång erfarenhet inom området fysträning för hund men också för människa. Britta är certifierad personlig tränare för hund och certifierad fysioterapeut på hund. Hon är även utbildad allmänlydnadsinstruktör och provledare inom uthållighetsprov (UHP) via Brukshundklubben. På humansidan har hon gått pedagogisk barn -och ungdomsledarutbildning i idrott via SISU och är licensierad beteendecoach.

Tack vare Britta och projektet Sund med hund kommer våra föreningar ute i landet ha möjlighet att utöka sin verksamhet inom detta område.

Projektet är finansierat av Svenskt friluftsliv och vi hoppas kunna hjälpa dem att uppfylla målet att fler människor ska ha möjlighet att utöva ett aktivt friluftsliv, idag och i framtiden. Projektet bedrivs i samarbete med Studiefrämjandet och Sveriges hundungdom.

”- Min förhoppning med detta projekt är att väcka intresse för den fysiska aktiviteten tillsammans med hunden. Min målsättning är att nybörjare, flitiga tävlingsekipage och yrkesaktiva hundmänniskor ska hitta inspiration och idéer. Sund med hund för alla.”

Vill du veta mer om projektet eller har du egna idéer som du vill att jag ska ta del av? Kontakta mig på:

britta.agardh@brukshundklubben.se eller ring 070-779 93 23