Föreläsare

Britta Agardh, utbildningsansvarig.

britta

Britta äger och driver Agardhs Hundsport AB, Upplands Väsby i Stockholm. Hon är Cert. fysioterapeut för hund, Cert. Personlig Tränare för hund och arbetar idag som projektledare på Svenska Brukshundklubben i Stockholm. Till hennes huvudområde hör hundens fysträning och hon har även skrivit fyra böcker i ämnet fysträning för hund; Konditionsträning för hundar, Fysträning för aktiva hundar, 365 fysträning för hundar, Fysträning för hundar.

Ida Bergström

Ida äger och driver företaget In Arctic Hundsport i Luleå och är utbildad Cert. fysioterapeut på hund och Cert. Personlig Tränare för hund. Ida är en av Sveriges främsta föreläsare inom nutrition på hund. Hon föreläser även om friskvård och rehabilitering. Ida håller även olika typer av kurser inom lydnad och spårarbete.

Cathy Lewis

cathy-150x167

Arbetar med projektledning, workshops och beteendeanalyser till vardags. Cathy håller hunddagisutbildningar och webinarutbildningar inom företagsekonomi. Cath driver även en webshop, www.sundaval1.se

Gunilla Backman

gunilla

Gunilla är verksamhetschef för Svenska Terapihundsinstitutet och hon driver även företaget eQuality som jobbar med organisation, utvärdering och ledarskap. Hon är lärare i botten och har en filosofie magisterexamen i pedagogik. Eftersom Gunilla arbetat med online och distansutbildningar vid Luleå Tekniska universitet samt i Stockholm har hon tagit fram utbildningar inom hundbranschen som går att genomföra på hemmaplan. BeteendeCoachen, BeteendeVetare Hund, Besöks- och Terapihundsutbildningen samt PedagogHunden™ går alla att genomföra på hemmaplan och i egen takt.

Inom hund har hon en hundpsykologiexamen, är BeteendeCoach och arbetar med hundägare som behöver stöd med sina hundar. Gunilla är också hundexpert för distanscoaching. Hennes specialområde är hundar och rädslor och hur hundägare kan jobba med det.