Anmälan och anmälningsavgift

Anmälan och anmälningsavgift

Skicka er anmälan med lagnamn (om ni deltat i som lag), deltagarnas namn, hundarnas namn och ras till info@agardhshundsport.se. En faktura på anmälningsavgiften kommer att skickas via mail till den som anmäler laget. Anmälan är bindande och avgiften betalas endast tillbaka efter uppvisat veterinär eller läkarintyg. Lagnamnet och deltagarna kommer att läggas upp hemsidan och facebook-gruppen ”Triathlon med hund” när anmälningsavgiften är registrerad hos oss.

Eventuell ändring av laguppställningen MÅSTE ske via mail senast 5 september.

Pris lag: 600 kr/lag

Pris individuellt: 300 kr/deltagare

Övrigt

Inga lösa hundar, plocka upp efter din hund, parkera bilen på stora parkeringen vid slottet (se kartan), ta med vatten och egen matsäck. Vi hjälps alla åt i växlingsområdet så att alla kommer i väg utan problem.

Tänk på att ta med en sopsäck till ert ombyte vid dåligt väder. Glöm inte flytvästen och vatten till hunden. Funktionärerna kommer att finnas på plats kl. 07:30 om ni behöver hjälp. Vi kommer att sätta upp banan dagen innan (bifogad karta). Parkering finns på framsidan av slottet, ni får alltså INTE köra ner bilarna till bryggan.

Startlista kommer att finnas vid starten. Viktigt att ni håller koll på er starttid.